Monreale, το νέο Brand αρωμάτων. 2 ημέρες γυρισμάτων στον Καθεδρικό Ναό του Monreale στην Σικελία της Ιταλίας.

Monreale Parfums

Πρωταγωνιστές του σποτ ο Ciro Torlo και η Angelica Berlangeri. Η εθελοντική συνεισφορά στον Καθεδρικό Ναό δόθηκε στην οικογένεια της Jessica Campanella.

Το νέο brand αρωμάτων «Monreale» θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. «Συνάντησα την ομορφιά του καθεδρικού ναού του Monreale και εκτίμησα ιδιαίτερα την ιστορία του. Όντας Έλληνας ορθόδοξος, απόλαυσα τη μίξη με τη βυζαντινή τέχνη. Γι’ αυτό αποφάσισα να ονομάσω τη σειρά αρωμάτων Monreale» λέει ο Θωμάς Τσαβδαρίδης, Founder & CEO της εταιρίας. Με το λανσάρισμα του brand η εταιρεία έχει σκοπό την δημιουργία ενός Flagship store και την ανάπτυξη του μέσω των luxury πολυκαταστημάτων στο Λονδίνο και σε όλο τον κόσμο.

Η διαφήμιση γυρίστηκε μέσα στον Καθεδρικό Ναό και εξωτερικά, στην πλευρά του δοκού. Η διαφήμιση παράγεται από την M4associati σε συνεργασία με τον Josh Heron Stevens. Πρωταγωνιστές είναι ο Ciro Torlo – πρώην Mister Italia, μοντέλο και ηθοποιός, μέλος του καστ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Empire – και η Angelica Berlangeri.

Ο Gabriele Dimola, διευθυντής του διαφημιστικού σποτ, το περιγράφει ως εξής «η ιδέα είναι να δώσουμε ζωή σε ένα συναισθηματικό διαφημιστικό. Οι δύο πρωταγωνιστές φτάνουν στο Monreale και γοητευμένοι από την ομορφιά του Καθεδρικού, μπαίνουν για να τον επισκεφτούν. Στο εσωτερικό τους καθοδηγείται από μια δέσμη φωτός που τα χωρίζει και στη συνέχεια τα φέρνει κοντά. Εδώ έχουν μια αισθητηριακή εμπειρία που συνδέεται με το άρωμα. Στην παρακάτω σκηνή, ο Ciro ξυπνά στο κρεβάτι του δωματίου του ξενοδοχείου και αναρωτιέται αν ήταν όλα ένα όνειρο.

Η παραγωγή δώρισε ένα αντίτιμο για τη χρήση των χώρων του Καθεδρικού Ναού. «Κάθε φορά που κάποιος μας ζητά να χρησιμοποιήσουμε τους χώρους του Καθεδρικού Ναού, ζητάμε μια δωρεάν συνεισφορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να δωρίσουμε αυτήν την προσφορά στην οικογένεια της Jessica Campanella» εξηγεί ο πατέρας Nicola Gaglio.

en iyi seo ajansı best seo agency web sitesi kurma website development mobil uygulama ajansı mobile application agency kurumsal logo tasarımı professional logo design en iyi reklam ajansı best advertising agency kurumsal sosyal medya yönetimi corporate social media management tanıtım filmi fiyatları yazılım ajansı software agency